• :huh:^_^:o:;):P:D:lol::B)::rolleyes:-_-<_<:)

Image Hosting: host it!

•

Last 10 Posts [ In reverse order ]

1. Posted 5/4/2024, 16:46
    Chelsea besegrade Manchester United med en underbar poäng på 4-3. Många tror att detta är en klassisk blockbuster för Premier League-spelet för att locka fler fans, och Englands mittfältare Cole Palmer, som bär nummer 20 billiga fotbollströjor, är uppenbarligen den ledande stjärnan.
    Chelsea ledde med 2-0 under de första 19 minuterna. Men Red Devils gjorde sedan 3 mål i rad för att leda med 3-2, och det verkade som att gästlaget redan hade gjort 3 poäng. På minuterna 90+10 och 90+11 gjorde Palmer, iklädd en Chelsea matchtröja, två mål, och hans heroiska ingripande hjälpte hemmalaget att vinna otroliga 4-3. Chelsea har varit inkonsekventa den här säsongen, men Palmers fortsatta briljans under hela kampanjen har varit ett välbehövligt positivt på Stamford Bridge.
    Enligt statistiken är Palmer den näst yngsta spelaren i Premier Leagues historia att göra två straffsparkar i en enda match. Tvärtemot Palmers lovande rekord har Manchester United blivit det lag som har behållit ledningen under längst tid i Premier Leagues historia men som så småningom vändes. Den här skivan är riktigt pinsam.

Review the complete topic (launches new window)