• :huh:^_^:o:;):P:D:lol::B)::rolleyes:-_-<_<:)

Image Hosting: host it!

•

Last 10 Posts [ In reverse order ]

1. Posted 11/4/2024, 11:10
    I den första delen av Champions League-kvartsfinalerna den här säsongen blev Atletico Madrid det enda hemmalaget som vann på fyra matcher och besegrade Bundesliga-jätten Borussia Dortmund med 2-1. Franske stjärnan Griezmann, klädd i nummer 7 billiga fotbollströjor, utsågs till matchens bästa.
    Griezmann har sin egen stil. Även om han inte är snabb och hans styrka inte är enastående, är hans fotbolls-IQ väldigt hög. Oavsett om han är i landslaget eller klubben är han den obestridda offensiva själen. I den här matchen skapade Griezmann sex målchanser och satte ett historiskt rekord. Fansen älskade honom eftersom han alltid gav allt för märket på framsidan av Atletico Madrid matchtröja.
    I Atletico Madrids kvävande hemmaatmosfär var Dortmunds spelare lite rädda, och De Paul tog tillfället i akt att ta ledningen i den femte minuten. I den 32:a minuten gjorde Dortmunds försvar ett nytt misstag och Griezmann hjälpte Lino att utöka poängen. Till slut fick Haller tillbaka ett mål för Dortmund och behöll sitt hopp om avancemang. Fyra Champions League-matcher om, den här tävlingen ser lite dyster ut, men varje lag försöker visa sin unika personlighet och talang.

Review the complete topic (launches new window)